Πανό αλληλεγγύης στους 92 που διώκονται για την ανακατάληψη της Βίλλα Αμαλίας.

 

Κρεμάστηκε σημερα 27/3 στην περιφέρεια Ηπείρου πανό αλληλεγγύης στους 92 που διώκονται για την ανακατάληψη της βιλλα Αμαλίας εν όψει του δικαστηρίου την Τρίτη 28 Μαρτίου στα δικαστήρια της Ευελπίδων .

 

 Την τρίτη 28 Μάρτη του 2017 είναι το προγραμματισμένο δικαστήριο για τους 92 συλληφθέντες της ανακατάληψης της βίλλα Αμαλίας. Σύντροφοι και συντρόφισσες επιχείρησαν τα ξημερώματα της Τετάρτης 9 Ιανουαρίου του 2013 να την καταλάβουν ξανά μετά την εκκένωση της  στις 20 Δεκεμβρίου του 2012 οπού μπάτσοι εισέβαλαν στην επί 23 χρόνια κατάληψη . Αφού οι σύντροφοι κρατήθηκαν όμηροι στην γαδα για 4 μέρες τους επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι, οι οποίοι ανακλήθηκαν λόγω της δυναμικής τους παρουσίας στο δικαστήριο. Η τότε κυβέρνηση ΝΔ υπό την εποπτεία του Δένδια δεν απέχει και πολύ από την σημερινή κυβέρνηση συριζανελ που συνεχίζει να έχει στο στόχαστρο κάθε σημείο πολιτικής ζύμωσης και επικοινωνίας των καταπιεζόμενων και να εισβάλει σε καταλήψεις και αυτοοργανωμένους χώρους.. 

   Σε έναν κόσμο που επικρατεί το χρήμα , ο ανταγωνισμός και ο ατομισμός ,οι καταλήψεις προτάσσουν την αλληλεγγύη , την συντροφικότητα και τον συλλογικό δρόμο. Παραμένουμε σταθερά αλληλέγγυοι σε όλες τις καταλήψεις και τους αυτοδιαχειριζόμενους χώρους που δέχονται επίθεση και αγωνιζόμαστε δίπλα τους ενάντια σε κράτος και αφεντικά .

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΔΕΝ ΕΚΚΕΝΩΝΟΝΤΑΙ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ 92 ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ-ΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΒΙΛΛΑ ΑΜΑΛΙΑΣ

This entry was posted in Δρασεις στις γειτονιες, καταστολη, παρεμβάσεις. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *