Ξυπόλυτο Τάγμα, είναι τόσο σκουλήκια όσο και οι φίλοι τους!!!

Είναι τόσο σκουλήκια όσο και οι φίλοι τους!!!

 

Στις 5 Δεκέμβρη 2016, Συριζαίοι, Ψεκασμένοι και Χρυσαυγίτες, οργάνωσαν φιέστα στο Καστελόριζο και στις γύρω νησίδες. Όλο αυτό το σκυλολόι μόνο τυχαία δε βρέθηκε εκεί: φρόντισαν να δείξουν τα δόντια τους για λογαριασμό του επιθετικού ελληνικού κεφαλαίου, από το νησί που αποτελεί γεωγραφικά και συμβολικά την αιχμή της σύγχρονης μορφής της “Μεγάλης Ιδέας”. Εδώ και 6 χρόνια το ελληνικό κράτος, με όχημα την ανακήρυξη της ΑΟΖ., πασχίζει για την επέκταση των συνόρων του δια θαλάσσης.

 

Το μήνυμα ξεκάθαρο: Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχή έκβαση των επιθετικών σχεδίων στο εξωτερικό είναι το χτίσιμο της εθνικής ενότητας και η καταστολή των προλεταριακών αρνήσεων στο εσωτερικό. Με αφορμή την υποτιθέμενη τουρκική προκλητικότητα οι φαιορόζ έλληνες φασίστες δείχνουν ξεκάθαρα ποιος συμπεριλαμβάνεται σε αυτήν την εθνική ενότητα.

 

Η αθλιότητα της «πρώτης φοράς αριστερά» φρόντισε ώστε η ναζιστική εγκληματική οργάνωση να ξεπλυθεί και να πλασαριστεί ως «εθνική δύναμη», γιατί όχι και ως «δημοκρατικός εταίρος», βάσει δηλώσεων του μέχρι πρότινος υπουργού δικαιοσύνης Παρασκευόπουλου. Δεν μας κάνει εντύπωση που στην όξυνση του εθνικισμού και του μιλιταρισμού, απευθύνονται στον κατάλληλο για αυτή τη δουλειά σύμμαχο: τους ναζί της Χ.Α.

 

Αυτή η συμπόρευση συριζαίων και ναζί για άλλη μια φορά θα δικαιολογηθεί στο όνομα του «ρεαλισμού» και της «εθνικής απειλής». Η τάξη μας δεν πρέπει να φάει αυτό το κουτόχορτο. Το σαμποτάρισμα της φαιορόζ εθνικής ενότητας και η ενίσχυση των διεθνιστικών αντιστάσεων είναι η μόνη ελπίδα μας στο ζοφερό μέλλον που μας επιφυλάσσουν.

 

Σαμποτάζ στο αξιόμαχο του ελληνικού στρατού!

Τσακίστε τους φασίστες!

Ο εχθρός μας είναι εδώ και είναι ταξικός!

Ούτε μια ώρα στο στρατό!

This entry was posted in Αντιμιλιταρισμος and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *